fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Wij waren erg blij met en dankbaar voor Annemarie als onze host op het virtuele Certified by Drillster-event. Annemarie is zeer kundig en weet snel te schakelen in de hectiek van een tv-studio. Ze was duidelijk goed voorbereid en wist alle items soepel aan elkaar te praten. Ook een Engels event komt er moeiteloos uit. Een aanrader!

Tessie Woestenberg - Drillster

Onze samenwerking met Annemarie was erg prettig! Zij heeft zich in korte tijd verdiept in een actueel en technisch thema, evenals in de deelnemers van het gesprek. De kundige aanpak van Annemarie zorgde voor een positieve en open sfeer. Haar IT-kennis is een enorm voordeel, waardoor ze zich gemakkelijk kan inleven en kan schakelen naar een onderwerp en de juiste vragen kan stellen. Ze is zeer professioneel, empathisch, energiek en inspirerend en weet het gesprek op een ontspannen manier te leiden. We hebben de voorbereiding en de samenwerking als enorm fijn ervaren.

Kirsti Schellekens - SAP Nederland

Onze complimenten voor jouw bijdrage aan de eerste virtuele Potato Days. Een event waarbij kijkers uit meer dan negentig landen aanwezig waren. Een gave dat jij je zo snel en goed ingelezen hebt in complexe onderwerpen, alsof je al jaren presentatrice was voor HZPC. Je dacht goed met ons mee, bent zeer prettig om naar te luisteren & kijken en hebt ons event tot een groot succes gemaakt. Veel dank voor jouw bijdrage!

Jeanine Develing - HZPC Holding

Annemarie is niet alleen een topdagvoorzitter, maar ook inhoudelijk sterk als het gaat om technologie. Ze had zich het programma zeer goed eigen gemaakt en wisselde net zo makkelijk van talkshow host naar presentator. Voor volgend jaar hebben we Annemarie al weer teruggevraagd.

Martijn Hemminga – Recruitment Tech

Wat een grote kracht was jij als host gisteren. Ik had je nog niet eerder aan het werk gezien, maar je bent werkelijk alles wat je beschrijft op je website, and more. Je bracht het geheel goed in balans, heel prettig om naar te kijken en luisteren. Jij zit absoluut helemaal op je op je plek in dit vak, wat een professional, inspirerend om te zien! En ik dacht: die complimenten wil ik graag aan je overbrengen. Bij deze :-)

Amber - Freelance schrijfprofessional

De samenwerking met Annemarie was erg prettig! Ze heeft zich binnen korte tijd ingelezen in een zeer technisch onderwerp (chroom-6) en kon goed inspelen op de deskundige presentaties en vragen. Ze dacht mee over spontane aanvullingen in het programma en zorgde voor interactie en een prettige sfeer in de zaal. Nogmaals dank!

Yasmine Abiadh - BKB | Het Campagnebureau

Tijdens onze online talkshow vroeg ik me af waarom ik Annemarie nog niet eerder op televisie voorbij heb zien komen als presentator. Ze is enorm talentvol, energiek, inspirerend en weet precies hoe een gesprek te leiden en de juiste vragen te stellen. Haar IT kennis is een enorme pre en daardoor kan ze makkelijk schakelen naar een bepaald onderwerp. We hebben de samenwerking en communicatie als enorm fijn ervaren en voelden de gehele week als een goed team. We hebben van veel gasten, sprekers en collega’s alleen maar positieve feedback ontvangen, dus dat zegt genoeg!

Amber Wennekes - Delaware

De leuke en positieve start van Annemarie zorgde voor een open sfeer op het congres. Interactie werd direct aangemoedigd. Annemarie denkt goed mee en zorgt ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken. Zo heeft ze ons ook geholpen feedback op te halen uit het publiek. Wij zijn erg tevreden over de bijdrage van Annemarie.

Linda Wouters - Congrescoördinator Digital Architecture Design Day, CKC Seminars

Mijn gevoel om een frisse dame in te zetten bij een voornamelijk technisch mannen publiek bleek terecht. Het frisse, snelle maar zeker ook kundige was een goede combinatie. Binnen het programma bleek Annemarie een welkome aanvulling om interactiviteit te vinden met de zaal, alsook aan te voelen waar er ingegrepen diende te worden binnen het verhaal van de presentatoren.

Honeywell - Eventbureau EMboost

We zijn erg tevreden over de manier waarop we samenwerken met Annemarie. De voorbespreking was prettig, Annemarie denkt mee in het programma en stelt kritische vragen. Op de dag zelf ontzorgt ze mij als organisatie en creëert ze rust in de zaal. De events verlopen daarom soepel en iedereen blijft betrokken bij de presentaties. Wij kijken naar uit naar weer een succesvolle samenwerking voor het komend jaar. 

Tanja Veldhuizen - Projectmanager Events, Twinkle Marketplaces

Wij waren erg blij met de manier waarop je invulling gaf aan de rol van dagvoorzitter! Je deed dit op een heel natuurlijke manier, je was uitstekend voorbereid en je zette de boodschap van de sprekers kracht bij. Nogmaals, dank! 

Francis Kooijmans - Catharina Onderzoeksfonds, Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Voor ons was het van belang om interactie tussen de panels en het publiek te creëren. Onze dagvoorzitter Annemarie van Campen heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich verbonden voelde met het thema en dat iedereen vanaf het begin af aan mee wilde praten. Mede door de inbreng van Annemarie hebben we ons doel van interactie dus bereikt. Het blijft een vak, dagvoorzitter zijn. 

Tim Raemakers - CHIO / Den Haag Venture Lunch

De voorbereiding verliep soepel, doordat Annemarie zeer ervaren is heeft ze ook weinig input nodig. Met een goed gevoel voor sfeer wist ze het publiek actief te betrekken en zette vanaf het begin al gelijk de toon voor een positieve dag. Annemarie was goed voorbereid, kalm maar enthousiast en prettig in de omgang waardoor het programma soepel verliep. Ze kon duidelijk in een paar zinnen de essentie uit de presentaties halen en aansluitend kritische vragen stellen, waardoor niet alleen de sprekers maar ook deelnemers werden uitgedaagd de dialoog aan te gaan. 

Christa Hemmelaar - Presspage

Allen waren we zeer enthousiast over jou als dagvoorzitter deze editie. Daarom wil ik je vragen of je volgend jaar ook weer aanwezig wilt zijn (tijdens Data Driven Commerce). 

 

Data Driven Commerce - BBP Media

Annemarie is een zeer inspirerende presentator en dagvoorzitter. Ze weet, op zeer besluitvaardige wijze, hoe het publiek te betrekken bij complexe onderwerpen. Ik raad haar zeker aan als moderator! 

 

Ron Zwetsloot - Cascadis

Ik heb met Annemarie samengewerkt toen zij ons Digitale Agenda Event presenteerde. De combinatie van enthousiasme, autoriteit wanneer dat nodig was en kennis van de inhoud zorgde er voor dat ons evenement soepel verliep en van toegevoegde waarde was voor de bezoekers. Een andere reden van dit resultaat was de professionele voorbereiding. Dit zorgde er voor zorgde dat het publiek zich comfortabel en vertrouwd voelde tijdens het hele programma. In twee woorden: verfrissend en betrouwbaar. Ik hoop dat we snel weer samenwerken. 

Ger Baron – Chief Technological Officer gemeente Amsterdam

Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl bezit zij een enorme dosis kennis op het gebied van sfeer creëren. De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt. Door haar professionele voorbereiding weet zij haar publiek binnen enkele seconden op zich te focussen. Frisse verschijning, prettig stemgeluid, informeel, weet waar zij het over heeft. Hopelijk is er in de toekomst een mooi project dat we samen kunnen oppakken?!

Sybranda Vink - Vanhulzen Gummo Kicks

Annemarie van Campen is een inhoudelijke, vlotte en creatieve dagvoorzitter en spreker! Ze luistert goed naar wat het doel van het evenement is en tegelijkertijd vindt ze het erg belangrijk dat ook het publiek de informatie mee naar huis neemt die zij verwachten. Ze weet de juiste sfeer te geven aan een bijeenkomst, waarbij ook de gewenste inhoud besproken wordt. Kortom, succes verzekerd! 

Maartje IJzerman - Sprekershuys

Annemarie van Campen heeft Focus op Inspire 2016, een klantenevenement van Canon Nederland, op een voortreffelijke wijze geleid. Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal. Annemarie is een échte aanrader als je op zoek bent naar een professionele en verfrissende dagvoorzitter. 

Robert Kerstens - Canon Nederland

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer