fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Benieuwd waar ik dagvoorzitter en presentator was? Een selectie:

 

Dutch Interactive Awards - Emerce

 

Taal: Nederlands

Publiek: Digitale bureau's in Nederland, genomineerden en winnaars

De DIA's zijn een jaarlijkse awardshow voor het beste digitale werk in Nederland. Uit honderden inzendingen in allerlei categoriën kiest een vakjury de beste projecten met de mooiste resultaten. In de prachtige Beurs van Berlage presenteerde ik deze feestavond en reikte ik de gouden en zilveren awards uit aan de winnaars van dit jaar.

 

Conference on Responsible AI - Ministerie van Economische Zaken en AI Coalitie Nederland

 

Taal: Engels

Publiek: Artificial Intelligence experts, onderzoekers en ondernemers

In het mooie Vredespaleis in Den Haag mocht ik de host zijn van een internationaal gezelschap dat op uitnodiging van de Nederlandse AI Coalitie bij elkaar kwam om aanbevelingen te formuleren op de vraag hoe wet- en regelgeving gevormd moet worden om op een verantwoorde manier artificial intelligence toegankelijk te maken in onze samenleving.


Partner Kick-off - Exact Nederland

 

 

Taal: Nederlands

Publiek: partners en resellers van Exact Nederland

Om de interne en externe familie van Exact energiek het nieuwe jaar in te sturen, organiseerde Exact een live kick-off waarin we terugblikten op een raar Covid-jaar, de successen vierden en alvast vooruit keken naar de komende maanden. In korte blokjes van 15 minuten creëerden we een dynamische talkshow met uitstapjes naar gasten op locatie en via Zoom naar de kijkers. Het was een plezier opnieuw voor Exact aan de slag te gaan!  

 


Handelsmissie Frankrijk en Nederland - NL Artificial Intelligence Coalitie

 

 

Taal: Engels

Publiek: ondernemers en bestuurders in Nederland en Frankrijk

De reisbeperkingen vanwege Covid-19 maken het onmogelijk voor de Nederlandse overheid om fysiek handelsmissies uit te voeren naar andere landen en dus gaan we online! Vanuit de studio in Den Haag legde ik tijdens deze tweedaagse handelsmissie samen met Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer de verbinding met Frankrijk om mogelijkheden en kansen voor A.I. bedrijven in Nederland en Frankrijk door te nemen.

 


Recruitment Tech Event - RecruitmentTech.nl

 

 

Taal: Nederlands

Publiek: recruiters en recruitment software leveranciers

RecruitmentTech.nl is hét platform voor recruitment technologie. Eens per jaar passeren tijdens het Recruitment Tech Event de laatste trends en technologiën en worden de jaarlijkse Recruitment Tech Awards uitgereikt. Als presentator mocht ik deze online variant presenteren, waarin talkshows en presentaties in een hoog tempo werden afgewisseld.

 


HZPC Potato Days - HZPC

 

Taal: Engels

Publiek: Aardappeltelers, kwekers en handelaren

Nederland is groot in aardappelen. Vanuit het Friese Stiens worden jaarlijks miljoenen pootaardappelen de hele wereld rond gestuurd. Dankzij uitgebreide expertise in Nederland, worden hier de nieuwste soorten ontwikkeld en gekweekt. HZPC organiseert jaarlijks hun internationale klantenevenement HZPC Potato Days, dit jaar gingen we online. Een dag volop interactie met deelnemers en sprekers over de hele wereld. 

 


EIT Health Series en Awardshow - Europese Commissie en EIT Health

 

 

Taal: Engels

Publiek: health startups, investeerders, medische professionals, EU medewerkers

Na de uitgebreide online pitchronde in oktober, kwam het team van EIT Health samen in Hilversum en Berlijn, om vanuit de studio een week lang de EIT Health Series en Awardshow uit te zenden. Dankzij greenscreens, 3D technologie en prachtige regie, was het ondanks de afstand mogelijk om als presentatrice toch virtueel naast mijn co-presentator in de studio in Berlijn te staan.

 


EIT Health Awards Pitches - EIT Health

 

 

Taal: Engels

Publiek: health startups, investeerders, medische professionals, EU medewerkers

EIT Health is een organisatie binnen de Europese Unie die innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Vanuit hun business coachingstraject, selecteren zij jaarlijks de meest veelbelovende startups in de EU om mee te dingen naar de prestigieuze EIT Health Award. In oktober werden in 4 dagen, 45 pitches live gestreamd en beoordeeld door een internationale jury van experts. Als host mocht ik deze online bijeenkomsten presenteren.

 


Delaware Discover Week - Delaware

 

Taal: Nederlands

Publiek: medewerkers, klanten en relaties

Delaware koos door de Covid pandemie voor een nieuwe aanpak van hun jaarlijkse bijeenkomst voor klanten en relaties. In plaats van een live events, organiseerden we een vierdaagse live online talkshow serie, waarin de meest relevante onderwerpen rond software voor supply chain managers voorbij kwam.

 


The Ortus Club

 

 

Taal: Engels

Publiek: C-level bestuurders en industry leaders

The Ortus Club organiseert internationale informele events voor C-level bestuurders en industry leaders om te netwerken en kennis te delen. Als vaste host presenteer ik virtuele events namens The Ortus Club, voor een publiek uit alle regio's van de wereld. De onderwerpen van de rondetafels en masterclasses die ik presenteer, focussen met name op IT, Connectivity, Finance en Security.

 


Exact Partnerdag - Exact Nederland

Annemarie van Campen Dagvoorzitter Exact Partner Kick off 2020 66 small

 

Taal: Nederlands

Publiek: medewerkers, klanten en directie

Exact Software is een van Nederlands meest succesvolle bedrijven, de accountacysoftware vind je bij duizenden organisaties terug. In Nederland en daarbuiten. Tijdens de jaarlijkse klantendag trapte ik als dagvoorzitter samen met de directie het jaar af en werden de belangrijkste resellers uit Nederland bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook in 2021 had ik de mooie taak de Partner Kick-Off te presenteren. Deze keer als livestream en online event.

 


Digital Architecture Design Day - NAF en CKC Seminars

 

Taal: Engels
Publiek: IT architecten, Product Owners en developers
Elk jaar organiseert het Nederlands Architectuur Forum een dag- en avondprogramma voor IT architecten en professionals. Dit jaar in een gemoderniseerd jasje: DADD 2019 was een internationale bijeenkomst voor IT architecten om inzichten en ontwikkelingen te delen, contacten te leggen en bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken. In de mooie Brabanthallen in Den Bosch presenteerde ik de plenaire sessies met vooraanstaande sprekers.

 


Veilig werken met Chroom 6 - Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het BKB Campagneteam

Annemarie van Campen dagvoorzitter Veilig werken met Chroom 6 SZW BKB

 

Taal: Nederlands
Publiek: Bestuurders, bouwbedrijven, Arbo deskundigen en wetenschappers
Sinds anderhalf jaar leidt het ministerie van SZW in samenwerking met BKB een campagne rond gevaarlijke stoffen op de werkvloer. Een van de bekendste is de gevaarlijke stof Chroom 6. Tijdens deze middag bij de Rotterdamse havens werden opdrachtgevers en -nemers geïnformeerd over de stand van zaken, mogelijke maatregelen en het samen creëren van een verder verbeterde veiligheidscultuur binnen bedrijven die te maken krijgen met deze stof.

 


Twinkle Marketplaces - Twinkle magazine en BBP media

 

Taal: Nederlands en Engels
Publiek: eCommerce specialisten en retailers
Kun je als online retailer of merk nog wel ontbreken op marketplaces als Bol.com, Alibaba en Amazon? Wat zijn de verschillen tussen de platforms, de diensten die zij bieden, de voor- en nadelen? Deze vragen werden beantwoord tijdens het eerste Twinkle Marketplaces event in Utrecht. Internationale sprekers van grote marketplaces en inhoudelijk specialisten wisselden in centrale keynotes en diepgaande break out sessies elkaar af voor een enthousiast en betrokken publiek.

 


Retail Connected - Great Circle en partners

 

Taal: Nederlands
Publiek: eCommerce specialisten en retailers
Aan de hand van klantverhalen en keynotes van onder meer Microsoft presenteerde Retail Connected hun visie op het digitale retail promotieproces en deelden zij de ontwikkelingen die het afgelopen jaar de revue zijn gepasseerd. In de prachtige Oranjerie in Doorn leidde ik de panelgesprekken en zorgde voor vrolijke interactie met het publiek.

 

April 2019
Ford Go Further - Ford Europe

Annemarie van Campen Dagvoorzitter Ford Go Further

 

Taal: Nederlands, Engels, Duits
Publiek: Ford dealers, relaties en klanten
Ford Europe pakt een keer in de twee jaar groot uit met een gigantisch internationaal event: Ford Go Further. Tijdens dit tiendaagse evenement presenteert Ford de koers, modellen en technologie voor de komende jaren. Ik had de taak om de nieuwe hybrides Ford Kuga en Ford Explorer te onthullen aan dealers, relaties en klanten uit Europa en het Midden-Oosten.

 


Data Driven Commerce - Marketing Tribune magazine en Twinkle

Annemarie van Campen tijdens Data Driven Commerce 2019

 

Taal: Nederlands
Publiek: Marketing professionals en data analisten
Voor elke marketeer is dit jaarlijkse congres de plek om de actuele stand van zaken rond data gedreven marketing door te nemen. Van personalisatie tot neuro-onderzoek en hersenscans, alle ontwikkelingen komen voorbij. Dit jaar mocht ik voor de derde keer met veel plezier het publiek door het mooie programma leiden.

 


Diversity Summit - NL Zakenvrouwen en SmartUp Network

Annemarie van Campen tijdens Diversity Summit 2019

 

Taal: Nederlands
Publiek: Ambitieuze vrouwen en mannen met interesse in diversity en inclusion
“Hoe zorg je ervoor dat potentieel talent niet verloren gaat?” “Welke mogelijkheden zijn er om onze diversiteitsnorm te halen?” en “Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijf een afspiegeling wordt van de samenleving?”. Een aantal vragen die centraal stonden tijdens de eerste Diversity Summit. Discussie, gesprek en kennisdelen waren de centrale doelen van het event, een initiatief van Rotterdams Zakenvrouw van het Jaar Deniece von Harras. Tijdens de middag kwamen persoonlijke verhalen, diverse meningen én oplossingen voor het voetlicht. Een indrukwekkend event om als dagvoorzitter te mogen begeleiden.

 


Opening nieuwe biomassa energiecentrale - Twence

Annemarie van Campen tijdens opening biomassa centrale Twence

 

Taal: Nederlands
Publiek: Bestuurders, relaties en omwonenden
Met de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’ openden Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme en directeur Marc Kapteijn van Twence het grootste zonnepark van de regio én de compleet vernieuwde biomassa-energiecentrale van Twence. In korte gesprekken met bestuurders en de directie ging ik in op de bijzondere groene centrale en het belang voor de regio. De feestelijke middag werd ingekleurd met een keynote door André Kuipers.

 


Computing Conference London - SAI Conferences IEEE

 Afbeelding Annemarie van Campen als dagvoorzitter tijdens Computing Conference 2018

 

Taal: Engels
Publiek: Computer scientists uit 50+ landen
SAI Conferences en IEEE organiseren in Londen dé internationale bijeenkomst voor wetenschappers die zich bezig houden met informatiewetenschappen, artificial intelligence, wiskunde, data analyse of human-computer interaction. Tijdens de drie dagen durende conferentie delen onderzoekers uit de hele wereld hun meest recente vindingen en rapporten. Centraal staat het maken van connecties tussen de vertegenwoordigers van de tientallen aanwezige universiteiten. Als moderator of MC was het mijn taak om de zaal te verbinden en nam ik daarnaast video-interviews af met sprekers en onderzoekers.Women in eCommerce - PayPal Nederland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor PayPal Nederland

 

Taal: Nederlands
Publiek: 30 uitgenodigde dames, actief in online marketing en ecommerce

PayPal Nederland organiseerde in juni de eerste editie van Women in eCommerce. Een bewust kleinschalige ochtend waar contact maken centraal stond. Onderneemsters en werknemers van internationale corporates wisselden ervaringen en ideeën uit, samen met drie expert-sprekers uit de sector. Door een intieme opstelling te kiezen en te starten met werkvormen waarin kennismaken centraal stond, werd het een succesvol event met volop interactie. De aanwezigen waren het er unaniem over eens: op naar editie twee!

 


Opening Quarter Plaza - HighBrook Investors

Annemarie van Campen als dagvoorzitter, opening Quarter Plaza Sloterdijk

 

Taal: Nederlands en Engels
Publiek: Makelaars, vastgoedeigenaren en investeerders

Amsterdam Sloterdijk is volop in ontwikkeling. HighBrook Investors renoveerde drie kantoorpanden en veranderde ze in moderne gebouwen waar alle services klaarstaan voor startups en gevestigde bedrijven. Samen met Syrinx PR & Communicatie en het Sprekershuys bereidde ik de feestelijke opening voor en verzorgde ik het dagvoorzitterschap tijdens de avond. Duncan Stutterheim schoof als gast aan voor een gesprek over de ontwikkeling van het gebied.

 


Keynote Academie voor Vastgoed

Annemarie van Campen, keynote voor de Academie voor Vastgoed

 

Taal: Nederlands
Publiek: makelaars

Wat betekent digitalisering voor de vastgoedbranche en voor het werk van makelaars? Dit was de hoofdvraag waar mijn keynote eind mei antwoord op gaf. Aan de hand van actuele voorbeelden nam ik het publiek mee door de ontwikkelingen en bood ik hen handvatten om nieuwe mogelijkheden te herkennen en te gebruiken.

 


Lancering ACCEZ - Provincie Zuid-Holland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Provincie Zuid-Holland, ACCEZ

 

Taal: Nederlands
Publiek: bestuurders, wetenschappers en innovatieve ondernemers.

Circulaire economie is de komende jaren een van de speerpunten van provincie Zuid-Holland. Ondernemers kunnen met vragen en voorstellen terecht bij het nieuwe loket ACCEZ, dat de verbinding legt met universiteiten en bestuurders. Het doel: de weg vrijmaken voor succesvolle initiatieven.


Uitslagenavond – Gemeente Almere

Taal: Nederlands
Publiek: kandidaten, raadsleden, geïnteresseerden en bestuurders

Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen presenteerde Annemarie samen met burgemeester Weerwind de uitslagen in de burgerzaal van Almere. Champagne bij de winnaars, troost voor de verliezers.

 


Lancering RHIA - Rotterdam The Hague Innovation Airport

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Rotterdam The Hague Airport

 

Taal: Nederlands
Publiek: ondernemers, bestuurders en wetenschappers

In de imponerende hangar van luchthaven Rotterdam lanceerde Annemarie Rotterdam-The Hague Innovation Airport, RHIA. Een nieuw samenwerkingsverband tussen het vliegveld, bedrijven en onderwijsinstellingen in de regio.

 


Videoserie – Rijkswaterstaat

Annemarie van Campen voor Rijkswaterstaat

 

Taal: Nederlands
Publiek: medewerkers en partners van Rijkswaterstaat

Samen met communicatiebureau Zandbeek trok Annemarie het land door om in opdracht van Rijkswaterstaat een vijfdelige bedrijfsfilm te maken over de inzet van sensortechnologie.

 


Me, myself and… Putin – Groninger Forum

Annemarie van Campen, gespreksleider voor Groninger Forum

 

Taal: Engels
Publiek: geëngageerde studenten, Groningers en expats

Vlak voor de herverkiezing van Vladimir Poetin organiseerde het Groninger Forum een debatavond over de rol van de Russische leider in zijn eigen land en in de wereld. Annemarie leidde het gesprek tussen experts Wierd Duk, Hans van Koningsbrugge en de zaal.

 


Jong en Zorgend – Mantelzorg & Meer

 

Taal: Nederlands
Publiek: mantelzorgers, onderzoekers en bestuurders

Jongeren die zorgen, waar hebben zij behoefte aan? Twee jaar onderzoek door Mantelzorg & Meer leidde tot heldere conclusies. Tijdens het symposium kregen drie jonge mantelzorgers de hoofdrol. Annemarie begeleidde het soms emotionele gesprek.

 


Focus op Inspire – Canon Nederland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Canon Nederland

 

Taal: Nederlands
Publiek: klanten en relaties van Canon Nederland

Annemarie presenteerde in 2016 en 2017 de jaarlijkse klantendag van Canon Nederland. Het publiek bestond uit gebruikers van het pakket CCM, een tool om klantcommunicatie te stroomlijnen: een combinatie van praktisch ingestelde functioneel beheerders en strategisch gerichte IT- en communicatie managers.

 


Disrupt IT – Stichting Nationaal Informatica Congres SNiC

Annemarie van Campen , dagvoorzitter tijdens DisruptIT Stichting nationaalo ICT congres

 

Taal: Engels
Publiek: IT en Informatica studenten

Een keer per jaar verzamelen de IT-studenten van Nederland zich tijdens het Nationaal Informatica Congres. In 2017 werd dit congres georganiseerd door de IT-studievereniging van Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Danny Mekic presenteerde Annemarie de drukbezochte dag in het theater van Zwolle.

 


Venture Lunch – CHIO

Annemarie van Campen als dagvoorzitter tijdens CHIO 2017

 

Taal: Nederlands
Publiek: innovators, wetenschappers en bedrijven uit regio Den Haag – Rotterdam

Innovators, onderzoekers, bedrijven en studenten verzamelden zich tijdens het beroemde Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam. Tegen de achtergrond van wedstrijdruiters die in de bak om medailles streden, discussieerden zij over drie actuele thema’s: circulaire economie, digitalisering en energiestransitie.

 


Werken bij de EU – Buitenlandse Zaken

Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor het Ministerie van Buitelandse Zaken

 

Taal: Nederlands en Engels
Publiek: (young) professionals en studenten

Elk jaar organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in een baan bij de EU. Het Ministerie werft actief Nederlanders met de juiste achtergrond en instelling. Als dagvoorzitter is Annemarie al een aantal jaar als presentator het ‘gezicht’ van deze grote events.

 


PR is Key – Presspage

 Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor Presspage PR is Key

 

Taal: Engels
Publiek: Presspage klanten en relaties

Met de groei van digitale oplossingen en de adoptie van internet is het werkveld PR de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Annemarie zoomde tijdens PR is Key samen met organisator Presspage in op de nieuwe rol van PR managers en medewerkers.

 


Cascadis Congres – Cascadis

Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor Cascadis

 

Taal: Engels en Nederlands
Publiek: online professionals binnen de overheid

In 2016 en 2017 presenteerde Annemarie het Cascadis congres. Cascadis is de vereniging voor webprofessionals binnen de overheid. Het congres is gericht op kennisdeling en netwerken. Hoofdgast tijdens het congres in 2017 was de Britse Gerry McGovern. Binnen de sector een bekend adviseur en ontwikkelaar van de Toptaken (Top Tasks) methode.

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer