fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

 

Elke markt krijg er mee te maken; commerciële organisaties, bedrijven, de publieke sector, industrie, onderwijs, non profit en elke tussenvorm. Digitalisering heeft onze manier van werken radicaal veranderd en ICT is de drijvende motor. Deze verandering is nog volop bezig en het raakt ons allemaal. Als presentator en dagvoorzitter zijn digitale transformatie, online communicatie en innovatie de thema's waarin ik ben gespecialiseerd.

 

Dankzij mijn jarenlange ervaring als adviseur online media en projectmanager van grote ICT projecten binnen complexe en vaak politieke organisaties, weet ik exact welke uitdagingen actueel zijn voor bestuurders, teams en managers. Ik begrijp uitstekend welke invloed nieuwe online communicatiemiddelen hebben op een bedrijf of instelling. Hoe belangrijk onderwerpen als data, legacy, security en privacy zijn, hoe je daar in de praktijk mee omgaat en welke projecten succesvol zijn.

 

Connectie met een tech-minded publiek

Tijdens een evenement bouw ik op mijn kennis en kunde om te zorgen dat sprekers in de spotlight staan. Ik zorg er voor dat de zaal in gesprek gaat met de mensen op het podium. Tegelijkertijd ben ik de vertegenwoordiger van het publiek, door de vragen te stellen waarvan ik weet dat ze op ieders lip liggen. Kritisch zijn hoort dat zeker bij. Zowel tijdens projecten als op het podium zoek ik continu naar de juiste oplossing, verwijder ik hindernissen en werk ik samen met een grote diversiteit aan mensen. Mijn talent om gemakkelijk verbinding te leggen zorgt er voor dat ik soepel communiceer met elk type spreker of publiek, van IT-team tot C-suite.

 

Zin om van jouw event voor een digitaal publiek een succes te maken? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer