fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

Een vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

Een goed evenement is meer dan een collega als dagvoorzitter inhuren, een programma met sprekers maken en een paar pauzes plannen. Je wilt een congres of bijeenkomst aanbieden waar de tijd voorbij vliegt. Waar bezoekers geboeid luisteren en actief meepraten. Waar ze nieuwsgierig zijn naar wat er komt en contact leggen met elkaar. Oók, of misschien zelfs zéker als je een hybride event of online event plant.

Ik kan je helpen door eerst samen de perfecte dag te ontwerpen en daarna als presentator je publiek bij de hand te nemen tijdens het event.

 

Meeting design

Je kent ongetwijfeld het bekende programma waarin twee uur sprekers wordt afgewisseld met een korte koffiepauze, gevolgd door een panel, een lunch (met koffie, want die heb je wel nodig), een uitsmijter en een bedankje.

Als we samen aan de slag gaan met je plannen voor je congres, online programma of werksessie, dan gooien we dat op de schop. Een succesvol event geeft energie, in plaats van die op te slurpen. Samen bouwen we het perfecte programma. Misschien kiezen we wel heel andere formats, waarin een spreker ineens een deelnemer wordt. Of waarbij we het publiek opknippen en ze aan het werk zetten en breakout rooms. Waarom niet? Alles om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken. Zonder gedwongen gekkigheid of verplichte hoofd-schouder-knie-en-teen oefeningen. We zijn niet op zoek naar een circus, toch? Dát is meeting design.

 

Dagvoorzitter en presentator

Tijdens de dag zelf ben ik het gezicht van je event. Ik ben presentator, gastvrouw, interviewer en vooral één van het publiek. De verbinding maken tussen podium, scherm en zaal is mijn hoofdtaak. Is er vuur en wat pit nodig, dan stook ik het op. Behoefte aan rust? Dan komt er kalmte. Ik zorg er als vrouwelijke dagvoorzitter voor dat de personen op het podium stralen en het publiek actief meedoet. Dat doe ik door de sfeer en voortgang aan te voelen, gesprekstechnieken toe te passen en gebruik te maken van de ruimte. De combinatie van gevoel en intuïtie met training en kennis.

 

Video en online events

Een fris gezicht voor je Zoom event, bedrijfsfilm of productintroductie: ik heb ‘m. Online events, livestreams en hybride events zijn nieuw terrein voor velen van ons.Hoe organiseer je een succesvol online event? Welke tools gebruik je, voor de livestream maar ook voor interactie tijdens je online congres? Film je in een studio, of bellen je sprekers vanuit huis in? Als online presentator bied ik kijkers een professionele en fijne ervaring jouw virtuele bijeenkomst of online talkshow helder te leiden. Met plezier ga ik voor je op pad met een cameracrew om jouw onderwerp naar wens in beeld te brengen. Liever een meer klassieke gespreksstijl in een studio? Geen probleem. Presentatie volgens een nauwgezet script? De autocue en ik zijn goede vrienden. Live of ge-edit, achter een desk of als razende reporter: ik vind video heerlijk.

 

Gespreksleider

Stel dat je dag al goed in elkaar zit, maar je net voor dat ene onderdeel iets extra’s nodig hebt: ik kom naar je toe. Heb je een programmaonderdeel waarbij het de bedoeling is dat iedereen de kans krijgt om zich te laten horen en -heel belangrijk- goed gehoord wordt? Dan is het verstandig mij te vragen gespreksleider te zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld toepassen als je de directie van je bedrijf soepel in gesprek wilt laten gaan met elkaar en met medewerkers. Ik ben dan een extra houvast, een ‘aangever’ waardoor de afstand verkleint en iedereen zich op zijn gemak voelt. Of tijdens een debat waarin het hoog kan oplopen, als er zaken uitgesproken moeten worden zonder dat de een de ander overschaduwt. Of gewoon, als je het standaard panel wilt vervangen door een levendig gesprek geleid door een vrouwelijke dagvoorzitter.

 

Of je nu één of al deze onderdelen zoekt, bel me. Je kunt me altijd als gespreksleider of dagvoorzitter inhuren. Heb je iets anders waar ik je bij kan helpen: aarzel niet om te vragen. Ik ben benieuwd!

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer