fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Wat doe je als dagvoorzitter als alle evenementen en samenkomsten verboden zijn? Het was ook voor mij best even slikken toen de Corona maatregelen ingesteld werden en alle congressen cancelden. De agenda is ineens leeg. Maar! Dat maakt tijd vrij voor andere dingen. Via mijn fantastische netwerk hoorde ik over Shape Networks en De Corona Keukencast. Een nieuwe dagelijkse online talkshow van oud-BNR hoofdredacteur Paul van Gessel. Of ik de redactie wilde aanvullen. Jazeker!

 

Elke dag, 45 minuten informatie, inspiratie, discussie en ideeën over deze bijzondere Corona-tijd. Van en voor ondernemers, experts en bestuurders. Diana Matroos en Paul van Liempt zitten aan het roer, zij ontvangen elke dag nieuwe gasten en een stevig panel.

Coronanieuws vanaf de keukentafel

We filmen niet in een deftige studio maar zijn live vanaf de (echte!) keukentafel van onze presentatoren. Want in tijden van crisis worden we allemaal vindingrijk, vullen we elkaar aan en versterken we elkaar. Tijdens de talkshow kijken we naar de impact en de kansen van de Coronacrisis voor onze maatschappij. Nu en in de toekomst.

 

De Corona Keukencast panel 30 maart Annemarie van CampenWat betekent de abrupte ommezwaai naar thuisscholing voor miljoenen kinderen, bijvoorbeeld? Welk effect heeft dit op het onderwijs in de toekomst? Of de digtiale thuiswerkoplossingen die we nu nog meer gebruiken dan we al deden, van Zoom tot Slack en Google Drive. Bedrijven en organisaties zijn er van afhankelijk. Doen we dat veilig? Zijn al die tools wel waterdicht? Hoe kijkt de MIVD hier naar? Dit zijn de onderwerpen die we als redactie dagelijks voorbereiden.

Gelegenheidscoalitie van professionals

We merken door deze crisis dat veel meer mogelijk is dan we dachten. Mensen zijn creatief, wendbaar en positief. Ik gebruik mijn kennis als presentator en dagvoorzitter om interviews voor te bereiden, gasten te spreken, het draaiboek aan te vullen en de presentatoren te voorzien van content. 

 

Voor mij voelt het als het opnieuw vinden van een oude liefde. Al tijdens mijn studie werkte ik in redacties en later in Amsterdam presenteerde ik een radioshow op de lokale zender. Het brainstormen over onderwerpen, zoeken van de perfecte studiogast en het uitwerken van een helder interview onder tijdsdruk vind ik een ontzettende fijne setting. De vaardigheden gebruik ik nog steeds tijdens mijn werk als dagvoorzitter. Heerlijk om het nu ook weer te mogen doen in een sterke redactie.

 

Vanaf vandaag zijn we van start! Onze gelegenheidscoalitie van collega presentatoren, journalisten en producenten die hun tijd inzetten voor iets moois in deze soms donkere tijd. Ik ben trots op ons team!

Live meekijken

Kijk je mee? Vanaf vandaag elke dag live tussen 12:00 en 12:45 via https://www.shapenetworks.org/

 

Ideeën? Zelf gast zijn? Laat het me weten!

 

 

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer