fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

IT architecten. Ik heb veel met ze samengewerkt tijdens grote projecten. Zij hebben over het algemeen het talent om ideeën en plannen om te zetten in een heel bondig beeld waarin in een oogopslag duidelijk is hoe het in elkaar zit. Werkt ook uitstekend tijdens discussies, om gedachten te ordenen en iets te ontdekken wat je anders over het hoofd zou zien. Een talent waar ik jaloers op ben.

 

Zelf ben ik heel 'talig'. Ik ben goed met woorden, heb een talenknobbel en weet de juiste toon te raken waardoor ik snel een verbinding leg met anderen. Het lukt me om snel de taal van de ander op te pikken.

Samenwerken met een architect, die vaak juist visueel is, is daarom fantastisch in mijn werk als projectmanager - de rollen en talenten vullen elkaar aan. 

Dit jaar mocht ik namens het Nederlands Architectuur Forum de vernieuwde versie van hun jaarlijkse congres presenteren. Het was bovendien de eerste internationale versie, met bezoekers van België tot en met Peru in de zaal. In de congressen die ik mag presenteren, zie je vaak mijn voorliefde voor digitalisering en online communicatie terug. Heerlijk om tijdens dit event als dagvoorzitter mijn kennis over moderatie en gesprekspleiding te combineren met mijn ervaring in  ICT en innovatie.

De bijzondere Brabanthallen en het geweldige team van CKC Seminars zorgden voor een heerlijke dag.

Meer weten? Stuur me een berichtje.

 

 

 

Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik om direct te connecten:

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer