Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze mij omschrijven. Als dagvoorzitter heb ik inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. Ik stond midden tussen de studenten in een koude loods, in bomvolle zalen van de Amsterdam ArenA tijdens een innovatiecongres tot voor een internationale delegatie van computer scientists tijdens een driedaagse conferentie in bruisend Londen.

 

Ervaring en intuïtie

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Mijn doel blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. En het mooie is, ik voel dat opgeladen gevoel zelf ook. Ik ben een tech-savvy communicatie-expert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek haar goed afging. Ik voel me thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen dagvoorzitter.

 

Sterk op inhoud, fris op het podium

Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik sta garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ik streef voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ik graag door oppervlakkigheden heen prikt.

 

Digitalisering en innovatie

In de events die ik begeleid zie je mijn voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als je ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Je valt net wat meer op, op dat podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

Mijn inhoudelijke kennis blijft op pijl door mijn rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde ik succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties. De combinatie met mijn werk als presentator en dagvoorzitter is voor mij ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komen op een prachtige wijze samen.Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

+31 6 29 24 86 07

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer