Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Benieuwd waar ik dagvoorzitter of spreker was? Een selectie:

 

Februari 2019
Data Driven Commerce 2019 - MarketingTribune en Twinkle

Annemarie van Campen tijdens Data Driven Commerce 2019

 

Taal: Nederlands
Publiek: Marketing professionals en data analisten
Voor elke marketeer is dit jaarlijkse congres de plek om de actuele stand van zaken rond data gedreven marketing door te nemen. Van personalisatie tot neuro-onderzoek en hersenscans, alle ontwikkelingen komen voorbij. Dit jaar mocht ik voor de derde keer met veel plezier het publiek door het mooie programma leiden.

 

November 2018
Diversity Summit - NL Zakenvrouwen en SmartUp Network

Annemarie van Campen tijdens Diversity Summit 2019

 

Taal: Nederlands
Publiek:Ambitieuze vrouwen en mannen met interesse in diversity en inclusion
“Hoe zorg je ervoor dat potentieel talent niet verloren gaat”? “Welke mogelijkheden zijn er om onze diversiteitsnorm te halen?” en “Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijf een afspiegeling wordt van de samenleving?”. Een aantal vragen die centraal stonden tijdens de eerste Diversity Summit. Discussie, gesprek en kennisdelen waren de centrale doelen van het event, een initiatief van Rotterdams Zakenvrouw van het Jaar Deniece von Harras, Tijdens de middag kwamen persoonlijke verhalen, diverse meningen én oplossingen voor het voetlicht. Een indrukwekkend event om als dagvoorzitter te mogen begeleiden.

 

November 2018
Opening nieuwe biomassa energiecentrale - Twence

Annemarie van Campen tijdens opening biomassa centrale Twence

 

Taal: Nederlands
Publiek: Bestuurders, relaties en omwonenden
Met de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’ openden Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme en directeur Marc Kapteijn van Twence het grootste zonnepark van de regio én de compleet vernieuwde biomassa-energiecentrale van Twence. In korte gesprekken met bestuurders en de directie ging ik in op de bijzondere groene centrale en het belang voor de regio. De feestelijke middag werd ingekleurd met een keynote door André Kuipers.

 

10, 11, 12 juli 2018
Computing Conference London 2018 - SAI Conferences IEEE

 Afbeelding Annemarie van Campen als dagvoorzitter tijdens Computing Conference 2018

 

Taal: Engels
Publiek: Computer scientists uit 50+ landen
SAI Conferences en IEEE organiseren in Londen dé internationale bijeenkomst voor wetenschappers die zich bezig houden met informatiewetenschappen, artificial intelligence, wiskunde, data analyse of human-computer interaction. Tijdens de drie dagen durende conferentie delen onderzoekers uit de hele wereld hun meest recente vindingen en rapporten. Centraal staat het maken van connecties tussen de vertegenwoordigers van de tientallen aanwezige universiteiten. Als moderator of MC was het mijn taak om de zaal te verbinden en nam ik daarnaast video-interviews af met sprekers en onderzoekers.


1 juni 2018
Women in eCommerce - PayPal Nederland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor PayPal Nederland

 

Taal: Nederlands
Publiek: 30 uitgenodigde dames, actief in online marketing en ecommerce

PayPal Nederland organiseerde in juni de eerste editie van Women in eCommerce. Een bewust kleinschalige ochtend waar contact maken centraal stond. Onderneemsters en werknemers van internationale corporates wisselden ervaringen en ideeën uit, samen met drie expert-sprekers uit de sector. Door een intieme opstelling te kiezen en te starten met werkvormen waarin kennismaken centraal stond, werd het een succesvol event met volop interactie. De aanwezigen waren het er unaniem over eens: op naar editie twee!

 

31 mei 2018
Opening Quarter Plaza - HighBrook Investors

Annemarie van Campen als dagvoorzitter, opening Quarter Plaza Sloterdijk

 

Taal: Nederlands en Engels
Publiek: Makelaars, vastgoedeigenaren en investeerders

Amsterdam Sloterdijk is volop in ontwikkeling. HighBrook Investors renoveerde drie kantoorpanden en veranderde ze in moderne gebouwen waar alle services klaarstaan voor startups en gevestigde bedrijven. Samen met Syrinx PR & Communicatie en het Sprekershuys bereidde ik de feestelijke opening voor en verzorgde ik het dagvoorzitterschap tijdens de avond. Duncan Stutterheim schoof als gast aan voor een gesprek over de ontwikkeling van het gebied.

 

24 mei 2018
Keynote Academie voor Vastgoed

Annemarie van Campen, keynote voor de Academie voor Vastgoed

 

Taal: Nederlands
Publiek: makelaars

Wat betekent digitalisering voor de vastgoedbranche en voor het werk van makelaars? Dit was de hoofdvraag waar mijn keynote eind mei antwoord op gaf. Aan de hand van actuele voorbeelden nam ik het publiek mee door de ontwikkelingen en bood ik hen handvatten om nieuwe mogelijkheden te herkennen en te gebruiken.

 

5 april 2018
Lancering ACCEZ - Provincie Zuid-Holland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Provincie Zuid-Holland, ACCEZ

 

Taal: Nederlands
Publiek: bestuurders, wetenschappers en innovatieve ondernemers.

Circulaire economie is de komende jaren een van de speerpunten van provincie Zuid-Holland. Ondernemers kunnen met vragen en voorstellen terecht bij het nieuwe loket ACCEZ, dat de verbinding legt met universiteiten en bestuurders. Het doel: de weg vrijmaken voor succesvolle initiatieven.

21 maart 2018
Uitslagenavond – Gemeente Almere

Taal: Nederlands
Publiek: kandidaten, raadsleden, geïnteresseerden en bestuurders

Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen presenteerde Annemarie samen met burgemeester Weerwind de uitslagen in de burgerzaal van Almere. Champagne bij de winnaars, troost voor de verliezers.

 

5 maart 2018
Lancering RHIA - Rotterdam The Hague Innovation Airport

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Rotterdam The Hague Airport

 

Taal: Nederlands
Publiek: ondernemers, bestuurders en wetenschappers

In de imponerende hangar van luchthaven Rotterdam lanceerde Annemarie Rotterdam-The Hague Innovation Airport, RHIA. Een nieuw samenwerkingsverband tussen het vliegveld, bedrijven en onderwijsinstellingen in de regio.

 

Maart 2018
Videoserie – Rijkswaterstaat

Annemarie van Campen voor Rijkswaterstaat

 

Taal: Nederlands
Publiek: medewerkers en partners van Rijkswaterstaat

Samen met communicatiebureau Zandbeek trok Annemarie het land door om in opdracht van Rijkswaterstaat een vijfdelige bedrijfsfilm te maken over de inzet van sensortechnologie.

 

28 februari 2018
Me, myself and… Putin – Groninger Forum

Annemarie van Campen, gespreksleider voor Groninger Forum

 

Taal: Engels
Publiek: geëngageerde studenten, Groningers en expats

Vlak voor de herverkiezing van Vladimir Poetin organiseerde het Groninger Forum een debatavond over de rol van de Russische leider in zijn eigen land en in de wereld. Annemarie leidde het gesprek tussen experts Wierd Duk, Hans van Koningsbrugge en de zaal.

 

16 januari 2017
Jong en Zorgend – Mantelzorg & Meer

 

Taal: Nederlands
Publiek: mantelzorgers, onderzoekers en bestuurders

Jongeren die zorgen, waar hebben zij behoefte aan? Twee jaar onderzoek door Mantelzorg & Meer leidde tot heldere conclusies. Tijdens het symposium kregen drie jonge mantelzorgers de hoofdrol. Annemarie begeleidde het soms emotionele gesprek.

 

12 december 2017
Focus op Inspire – Canon Nederland

Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Canon Nederland

 

Taal: Nederlands
Publiek: klanten en relaties van Canon Nederland

Annemarie presenteerde in 2016 en 2017 de jaarlijkse klantendag van Canon Nederland. Het publiek bestond uit gebruikers van het pakket CCM, een tool om klantcommunicatie te stroomlijnen: een combinatie van praktisch ingestelde functioneel beheerders en strategisch gerichte IT- en communicatie managers.

 

15 november 2017
Disrupt IT – Stichting Nationaal Informatica Congres SNiC

Annemarie van Campen , dagvoorzitter tijdens DisruptIT Stichting nationaalo ICT congres

 

Taal: Engels
Publiek: IT en Informatica studenten

Een keer per jaar verzamelen de IT-studenten van Nederland zich tijdens het Nationaal Informatica Congres. In 2017 werd dit congres georganiseerd door de IT-studievereniging van Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Danny Mekic presenteerde Annemarie de drukbezochte dag in het theater van Zwolle.

 

23 juni 2017
Venture Lunch – CHIO

Annemarie van Campen als dagvoorzitter tijdens CHIO 2017

 

Taal: Nederlands
Publiek: innovators, wetenschappers en bedrijven uit regio Den Haag – Rotterdam

Innovators, onderzoekers, bedrijven en studenten verzamelden zich tijdens het beroemde Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam. Tegen de achtergrond van wedstrijdruiters die in de bak om medailles streden, discussieerden zij over drie actuele thema’s: circulaire economie, digitalisering en energiestransitie.

 

15 april 2017
Werken bij de EU – Buitenlandse Zaken

Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor het Ministerie van Buitelandse Zaken

 

Taal: Nederlands en Engels
Publiek: (young) professionals en studenten

Elk jaar organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in een baan bij de EU. Het Ministerie werft actief Nederlanders met de juiste achtergrond en instelling. Als dagvoorzitter is Annemarie al een aantal jaar als presentator het ‘gezicht’ van deze grote events.

 

20 april 2017
PR is Key – Presspage

 Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor Presspage PR is Key

 

Taal: Engels
Publiek: Presspage klanten en relaties

Met de groei van digitale oplossingen en de adoptie van internet is het werkveld PR de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Annemarie zoomde tijdens PR is Key samen met organisator Presspage in op de nieuwe rol van PR managers en medewerkers.

 

5 april 2017
Cascadis Congres – Cascadis

Annemarie van Campen, dagvoorzitter voor Cascadis

 

Taal: Engels en Nederlands
Publiek: online professionals binnen de overheid

In 2016 en 2017 presenteerde Annemarie het Cascadis congres. Cascadis is de vereniging voor webprofessionals binnen de overheid. Het congres is gericht op kennisdeling en netwerken. Hoofdgast tijdens het congres in 2017 was de Britse Gerry McGovern. Binnen de sector een bekend adviseur en ontwikkelaar van de Toptaken (Top Tasks) methode.Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

+31 6 29 24 86 07

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer